conditii livrare lenjerie sexy

LIVRARE / PLATA

LIVRARE

Provocateur foloseste pentru livrare companii de curierat rapid, pentru ca produsele comandate sa ajunga la dumneavoastra in 24 de ore, oriunde in tara.

In cazul comenzilor efectuate in timpul saptamanii pana in ora 13:00, comenzile vor fi expediate in aceeasi zi si vor ajunge la destinatie in urmatoarea zi de dupa efectuarea comenzii.

In cazul in care comanda a fost efectuata dupa ora 13:00, aceasta va fi expediata a doua zi si va ajunge la destinatie la doua zile de la efectuarea comenzii.

In cazul comenzilor efectuate la sfarsitul saptamanii (vineri seara, sambata, duminica), acestea vor fi expediate luni dimineata.

Produsele comandate sunt ambalate, sigilate si beneficiaza de asigurare pe tot parcursul transportului pana la livrare.

MODALITATEA DE PLATA

Ramburs (la ridicarea coletului). In momentul in care primiti marfa, plata se face direct curierului. Deocamdata nu este implementat sistemul e-commerce de plata prin card.

TAXE TRANSPORT

Taxa de livrare este 30 RON si este platita la sosirea pachetului.

Taxa de urgenta (numai in Bucuresti): 50 RON (produsul va fi livrat in aceeasi zi, in minim 2 ore de la efectuarea comenzii, in orice zi a saptamanii).

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Returnarea produselor se va face in cazul existentei unui defect de fabricatie sau a unei neconcordante intre marimea produsului si dimensiunile din tabelul de marimi prezent pe site.

Intentia returnarii unui produs, precum si motivatia acestei intentii trebuie anuntate prin e-mail sau telefonic in termen de maxim 24 ore de la primirea produsului. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, fara semne de purtare. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

in cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea sumei platite, excluzand cheltuielile de transport, daca in acelasi pachet au mai fost trimise si alte produse.